TISKOVÁ ZPRÁVA: Open Air Program nabídne vyžití i nejmenším návštěvníkům

Hradec Králové, 19. června 2014 – Malšovická nezisková organizace PROSTOR PRO, o. p. s. připravuje pro letošní Open Air Program, který se uskuteční od 21. do 30. června v Hradci Králové, tradiční tématický program pro děti. Nejmenší návštěvníky přivítají pracovníci obecně prospěšné společnosti PROSTOR PRO a připraven je bohatý program zaměřený na pohybové i výtvarné aktivity. Chybět nebude také drobné občerstvení pro děti i rodiče.

Tým Rodinného centra POHODA, které je součástí obecně prospěšné společnosti PROSTOR PRO, připravuje speciálně pro rodiče s dětmi doprovodný program na Open Air Programu, a to každý všední den od 15 do 20 hodin a o víkendu dokonce od 13 do 20 hodin. „Děti se mohou těšit na dílny a hračky Rodinného centra POHODA a zároveň se budou moci během festivalu vyřádit a vyzkoušet si pohybové aktivity, projet si slalom na motorce či zaskákat na míči. Také si budou moci vyrobit speciální klaunský nos z bambule či náramek z filcu, vybarvit omalovánku nebo vytisknout razítka z korku. Pro starší děti a dospělé návštěvníky jsou připravena například žonglovadla, pétanque a další zajímavé atrakce,“ říká Michaela Nová, koordinátorka akce z Rodinného centra POHODA.

Kontakty pro média:

PROSTOR PRO, o. p. s.